ADANA / CEYHAN - Ayşe Malaz İlkokulu

Ayşe Malaz İlkokulu

ŞAHİN ÖZBİLEN MAHALLESİ PAMUKELİ CADDESİ NO 22 CEYHAN/ADANA
Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim.
Misyon
Öğrenen topluma dönüşüm sürecinde beşikten mezara kadar rehberlik hizmeti sunan; bireyin bilgi, şuur ve yetkinliklerini geliştirerek insanlığın kalkınmasında sorumluluk almasını destekleyen; belgelendirilebilen, izlenebilen kaliteli eğitimler sunmak.
Başarılar
*2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN YAĞIZ KILIÇ ´TRAFİK GÜVENLİĞİ´ KONULU RESİM YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR. *2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRETMENİMİZ ALİ NERKİZ´İN ORGANİZATÖRLÜĞÜNDE OKULUMUZ CODEWEEK AVRUPA KOD HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SÜPER ORGANİZATÖR SERTİFİKASI ALMIŞTIR. *2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRETMENİMİZ ŞULE TAŞ, "DEĞERLERİMLE YAŞIYORUM" ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ İLE ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR. *2020-2021 EGİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRETMENİMİZ ALİ NERKİZ´İN ORGANİZATÖRLÜĞÜNDE OKULUMUZ CODEWEEK AVRUPA KOD HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HEM SÜPER ORGANİZATÖR HEM DE MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI ALMIŞTIR. *2012/2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLKOKULA DÖNÜŞEN OKULUMUZDA 4.SINIF ÖĞRENCİMİZ ŞEVVAL GÜLŞEN İLÇE ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİLEREK CEYHANI TEMSİL ETME BAŞARISI GÖSTERDİ. *3.SINIF ÖĞRENCİMİZ ÖZGÜL YÜCELİ İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASINDA CEYHAN VE ADANA ŞAMPİYONU OLARAK ADANA VALİSİ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ. *2013/2014 Eğitim Öğretim Yılında Defne YILDIRIM BİR KEZ DAHA ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DERECEYE GİRME BAŞARISI GÖSTERDİ. *TKY ÖDÜL SÜRECİNDE CEYHAN İLÇE 1.OLMAMIZIN ARDINDAN ADANA İL İKİNCİSİ OLMA BAŞARISI GÖSTEREREK İSO 9000 KALİTE BELGESİYLE VE PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİK.MÜFETTİŞLERİN KURUMSAL RAPORUNDA EKSİĞİ OLMAYAN,EĞİTİM KALİTESİNİN YÜKSEKLİĞİNDEN ÖVGÜYLE BAHSEDİLEN BİR KURUM OLARAK TAKDİR EDİLDİ.
KLİMA
Ulaşım
Adana´dan özel araçlarla, belediye otobüsüyle ve ceykoplarla ulaşım sağlanabilir.
Servis bulunmamaktadır.
ŞAHİN ÖZBİLEN MAHALLESİ PAMUKELİ CADDESİ NO:22 CEYHAN/ADANA
47 KM İL ; 1 KM İLÇE MERKEZİ
Proje Çalışmaları