ADANA / CEYHAN - Ayşe Malaz İlkokulu

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Ayşe Malaz İlkokulunda 1. Sınıfı okuyacak  öğrencilerin şube ve öğretmen belirleme kura çekimi sonuçlandı. Sonuçlar Ayşe Malaz İlkokulu giriş kapısında asılmıştır.

Ayşe Malaz Okulu İdaresi

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 1. sınıfa gidecek öğrencilerimizin Şubelerini belirlemek için kura çekilecektir. Kura çekimi 18.08.2023 Cuma günü saat 10:00'da okulumuzda komisyon ve gözlemci huzurunda gerçekleştirilecektir. Dileyen velilerimiz okulumuza gelip kurayı canlı izleyebilirler.